nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / 1 éves a nyergesi mentőállomás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
1 éves a nyergesi mentőállomás
Januártól májusig összesen 460 esetben segítettek.

Egy éves a nyergesújfalui mentőállomás. A település mentősei múlt héten tartottak beszámolót tevékenységükről a város képviselő-testületének. Az állomás szakemberei a nyergesújfalui eseteken kívül Süttőre, Lábatlanra, Bajótra, Tátra és Mogyorósbányára is kivonulnak. Az eddigi tapasztalatok szerint minden esetben az előírt 15 percen belüli a menetidejük. Az állomás heteken belül egy új 12 órás esetkocsival is bővül majd. A nyergesi mentősök idén januártól májusig összesen 460 esetben segítettek a rászorulókon.
 
Forrás: www.kekduna.hu


[ 2008.06.03. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-