nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / 1 évesek lettünk oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
1 évesek lettünk
A Lábatlani Református Egyházközség Halasi István Ifjúsági Kórusa ebben a hónapban ünnepli alakulásának egy éves évfordulóját.
Ebből az alkalomból szeptember 14-én, szerdán, Gács Béláné, Kocsis Renátó nagymamája és Csapláros János Tamásné meglepetéssel készültek. Egy hatalmas tortát hoztak a próba végére, melyet a kórustagok jó étvággyal elfogyasztottak. Nagyon örültünk ennek a nemes gesztusnak és figyelmességnek, mely azt jelzi, hogy sokan méltányolják a kórus értékteremtő munkáját.

1 éves működésünk alatt 11 alkalommal szerepeltünk: okt. 23-i templomi istentiszteleten, adventi hangversenyen, szenteste, ökumenikus istentiszteleten, egyházlátogatáson, március 15-i ünnepélyen, a Vitéz Sághy Antal Városi Könyvtárban, mocsai énekkari találkozón, erdélyi testvér gyülekezetünkben, a maros megyei Székesen, a Gerenday Közösségi Házban szervezett pünkösdi hangversenyen és augusztus 21-i ünnepi istentiszteleten.

Jelenleg az október 2-i császári fellépésünkre készülünk, ahova Juhász Róbert császári református lelkész hívott meg bennünket.

Ezúttal is szeretném megköszönni Kisgyőri Krisztián kórusvezetőnknek az énekkar lelkes irányítását. Hálásak vagyunk mindazoknak, akik eddig segítettek, és erkölcsileg, anyagilag támogattak bennünket. Reméljük, hogy énekkarunk még sokáig szolgálatára lesz városunknak, közösségünknek, magyar nemzetünknek!

Darányiné Csonka Valéria
ref. lelkész

[ 2011.09.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-