nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / 10. Bajót-Gyula Edzőtábor oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
10. Bajót-Gyula Edzőtábor
2016. június 20-26. között, immár 10. alkalommal kerül megrendezésre a Bajót-Gyula országos labdarúgó utánpótlás edzőtábor

10. Bajót-Gyula Országos Labdarúgó Utánpótlás Edzőtábor

2016. június 20-26. között, immár 10. alkalommal kerül megrendezésre a Bajót-Gyula országos labdarúgó utánpótlás edzőtábor az U14-es korosztály részvételével.
Nem titkoljuk 2007-ben hagyományteremtő célzattal indítottuk útjára ezt a rendezvényt, hogy egy felejthetetlen élményt szerezhessünk az edzőtáborban résztvevő határon inneni és határon túli ifjú honfitársainknak. Meggyőződésünk, hogy a sport nemcsak edzettséget ad, hanem pallérozza is a lelket, tartást ad, ami a jövő generációja számára kiemelten fontos. A közösen átélt élmények közösségé kovácsolnak és erősítik a Kárpát-medencei magyarság nemzeti összetartozását is. Az ország legkülönbözőbb pontjairól érkező edzőtáborozók közel tíz éve öregbítik a Komárom-Esztergom megyei Bajót és a Békés megyei Gyula hírnevét is. Az eseményt minden évben Bajót Község Önkormányzata és a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat rendezi meg a gyulai Grosics Gyula Katolikus Labdarúgó Akadémia és a Nyergesújfalu SE szakmai támogatásával. Az esemény célja elsősorban a sport, a szabadidő tartalmas eltöltése, a közösségi kapcsolatok ápolása, de az sem mellékes, hogy minden évben több résztvevő tehetségére is felfigyelnek az Akadémia szakemberei, akik aztán már Gyulán folytathatják sportpályafutásukat. A korábbi évekhez hasonlóan az idei évben is számítunk felvidéki honfitársaink részvételére is!
Bővebb információ:

http://www.grosicsakademia.hu/hir/558/9-bajot-gyula-orszagos-utanpotlas-focitabor

SPORTBARÁTI ÜDVÖZLETTEL
A SZERVEZŐK

LETÖLTÉSEK:

Általános tájékoztató

Jelentkezési lap


[ 2016.03.09. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-