nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / 10 százalékra nő a nyugdíjjárulék oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
10 százalékra nő a nyugdíjjárulék
A lépés egyes számítások szerint 35-40 milliárd forinttal növeli a költségvetés bevételét.
Megszavazta a parlament a nyugdíjjárulék emelését, így januártól a bruttó bér 10 százalékát kell befizetni az eddigi 9,5 százalék helyett. A lépés egyes számítások szerint 35-40 milliárd forinttal növeli a költségvetés bevételét. Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője korábban azzal indokolta az intézkedést, hogy a befolyó plusz pénzből fedeznék a negyvenéves munkaviszonnyal rendelkező nők nyugdíjba vonulását.

A nyugdíj igénybevételének pontos feltételeiről azonban még semmit sem tudni. Az ellenzéki pártok tiltakoznak a nyugdíjjárulék tervezett emelése ellen.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2010.11.09. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-