nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / 11 pályázat nyert díjat térségünkből a Holcim-pályázaton oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
11 pályázat nyert díjat térségünkből a Holcim-pályázaton
Fél millió forintot nyert a Micimackó Óvoda, 300 ezret ítéltek a Lábatlani Sirályok Vízisport Egyesületnek, különdíjként pedig...Az Esztergom-Dorog Mentőalapítvány nyerte a Holcim pályázat 750 ezer forintos fődíját. Az összegből az egyesület számítógép által vezérelt újraélesztés és elsősegély nyújtás oktatására alkalmas eszközt vásárol, amelynek segítségével hatékonyabb oktatásokat szervezhetnek gyerekek, rendőrök, tűzoltók, polgárőrök és elsősegélynyújtók részére.

A pályázaton fél millió forintot nyert a lábatlani Micimackó Óvoda, 350 ezer forintot kap a nyergesújfalui Alkotóház, 300 ezret ítéltek a Lábatlani Sirályok Vízisport Egyesületnek, 270 ezer forintot kap Mogyorósbánya önkormányzata, 250 ezret a Bóbita Óvoda Bajóti Tagintézménye, 230 ezret a bajóti önkormányzat, Millenniumi Háza, 200 ezret a Dr. Ságh Antal Környezetvédelmi és Kulturális Egyesület, 150 ezret pedig a Mogyorósbányáért Közalapítvány. Különdíjként televíziót nyert a lábatlani Arany János Általános és Alapfokú Művészeti Iskola és 35 mázsa cementet kap a Dunaalmási Református Szeretetház Fogyatékosokat Ápol-Gondozó Otthona.

Rekordot jelentő, csaknem 27 millió forintnyi összegre nyújtottak be pályázatot idén a Lábatlan és Nyergesújfalu térségében működő civil szervezetek és intézmények.

2001 óta a Holcim Hungária Zrt. minden évben pályázatot ír ki Lábatlan, Nyergesújfalu és környéke fejlesztésére, de még soha nem pályáztak ennyien a díjra. Idén Lábatlanról, Nyergesújfaluról, Süttőről, Tokodról, Tokodaltáróról, Bajótról, Mogyorósbányáról, Dunaalmásról sőt Gödről is érkeztek pályázatok. A svájci cég által létrehozott Holcim-díjon összesen 3 millió forinttal támogatták a legjobb munkákat.

Az elbírálásánál előnyben részesültek azok a tevékenységek, amelyek maradandó értéket hoznak létre, hosszú távú fejlesztési elképzelésekhez illeszkednek, a környezet szépítéséhez hozzájárulnak és szélesebb körű közösséget érintenek.


[ 2009.04.03. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek