nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / 16 tantermes iskola Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
16 tantermes iskola Lábatlanon
Augusztus végén döntés születik arról, hogy támogatják-e városunk 16 tantermes iskolafejlesztési pályázatát. 900 milliós beruházás.

2007. december 18-i ülésén döntött arról a képviselő-testület, hogy a város pályázatot nyújt be a Közép-Dunántúli Operatív Program keretében meghirdetett Közoktatási Infrastruktúrális Fejlesztés Támogatásra.

A tervezett fejlesztés keretében az önkormányzat a Rákóczi F. u. 112. és 126. szám alatti telephelyeken 16 tantermes iskolát - a meglévő épületek fejlesztésével és bővítésével - alakítana ki. A ún. napközi ingatlanán elbontásra kerülnének az elavult, felújításra nem érdemes épületek és itt létesülne az új konyha, ebédlő és napközis termek is.  Az iskola könyvtára is a bővítményben kapna helyet.

A pályázat kétfordulós. az első forduló elbírálásának -már módosított- határideje 2008. július 31. volt, azonban legújabb információink szerint a pályázat sorsáról végleges döntésre csak 2008. augusztus végén kerül sor.

A város sikeres pályázat esetén 500 millió Ft támogatáshoz juthat, pozitív döntés esetén a beruházás tervezett befejezési határideje 2010. szeptembere.


[ 2008.07.30. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-