nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / 18 milliót loptak oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
18 milliót loptak
A lábatlani sértett nem tett feljelentést a rendőrségen, hanem maga indult az elkövetők nyomába.

 18 milliót loptak egy lábatlani lakásból

Előzetes letartóztatásba kerültek azok a fiatalok, akik múlt héten 18 millió forintot loptak el egy lábatlani lakásból. A gyanúsítottak nyitott ablakon keresztül másztak be a lakásba.
Szállít
A sértett nem tett feljelentést a rendőrségen, hanem maga indult az elkövetők nyomába. A nyomok alapján kiderült, hogy az egyik gyanúsított a sértett fiának 15 éves barátja, aki bevallotta a lopást és visszadott 12 millió forintot. A két fiatalemberből és egy nőből álló bandát az esztergomi nyomozók múlt hét pénteken (szeptember 26) vették őrizetbe. A 15 éves fiatalkorú tolvajt a bíró nevelőintézetben helyezte el.

forrás: kekduna.hu

Kapcsolódó hír: Hatmilliót tapsolt el


[ 2008.09.29. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek