nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / 2,5 tonna kupakkal segítettek a beteg kislánynak oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
2,5 tonna kupakkal segítettek a beteg kislánynak
Lábatlan | Gombai Dórika köszöni jól van. A Kínában őssejtbeültetéseken részt vett kislány már a második osztály tananyagával birkózik.

– Sokat jelent a fejlődésében, hogy kétszer járhattunk Kínában – mondta Gombainé Mátyási Mária, az édesanya. – Dóri fejlesztésével nem állhatunk le. Ezekben a hetekben a fővárosban egy neves szakember foglalkozik vele. A különleges módszer egyéni fejlesztést jelent, mely mintegy 1-1,5 évnyi foglalkozást jelent számára. Az említett módszer alapján akár középsúlyos értelmi sérülésből feljuthat az enyhe sérülés fokára. A módszernek köszönhetően erre van már precedens a tanítványok között.

A kezelés, a foglalkozásokon való részvétel nem olcsó. A család kéri, hogy akik tehetik, továbbra is gyűjtsenek számunkra műanyag kupakokat. Két hete mintegy 2,45 tonna kupakot adhattak le a segítő embereknek köszönhetően. (A cím, ahová a kupakokat várja a család: Lábatlan, Munkácsy utca 3.)

Forrás: www.kemma.hu


[ 2009.04.15. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek