nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / 2001 évi szakvélemény az 1993-as véleménynyilvánító népszavazásról oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
2001 évi szakvélemény az 1993-as véleménynyilvánító népszavazásról

Lábatlanon 1993-ban véleménynyilvánító népszavazást tartottak a cementgyár hulladékégetési terveivel kapcsolatban. Ennek a népszavazásnak az elutasító döntése sok alkalommal volt hivatkozási alap a cementgyár alternatív tüzelőanyag égetési engedélyezési eljárása kapcsán.
Az önkormányzat 2001-ben egy elismert jogásztól kért szakvéleményt arról, milyen kötelezettséget jelent az akkori népszavazás a jelenben (és a jövőben ) folyó eljárások során. Ezt a szakvélemény teljes terjedelmében közöljük polgáraink jobb tájékoztatása érdekében.

A 2001-ben készült szakvélemény 1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal 5. oldal 6. oldal 7. oldal 8. oldal
[ 2005.10.25. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-