nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / 2002-2006 ciklusidőszakra vonatkozó teljesítési beszámoló oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
2002-2006 ciklusidőszakra vonatkozó teljesítési beszámoló

A képviselő-testület megválasztását követően elkészítette ciklusidőszakra vonatkozó munkaprogramját. A 4 évre szóló munkaprogramban nem részleteiben meghatározott feladatokat határozott meg, hanem a képviselők által felvállalható célok, irányok kerültek meghatározásra, hiszen az egyes feladatok meghatározása, mindig az évenkénti költségvetési fedezet ismeretében kerül konkretizálásra. Azt, hogy a főbb célok és irányok kijelöléséből mi került megvalósításra a 4 év folyamán, ezt a munkaprogram teljesítését értékelve szeretnénk bemutatni.
BESZÁMOLÓ MEGTEKINTÉSE
Török István
polgármester


[ 2006.09.08. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek