nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / 2008 sportszemmel oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
2008 sportszemmel
A lábatlani sportélet pörgős volt a 2008-as évben is....A lábatlani sportegyesület elnökének évértékelője.

A lábatlani sportélet pörgős volt a 2008-as évben is. Labdarúgócsapataink az ifjúsági csapattól eltekintve előkelő helyen állnak a Megyei I. osztályú bajnokságban. Hozzávetőleg 100 gyerek rúgja a bőrt a szakosztály különböző korosztályaiban. Az utánpótlást szakképzett edzői kar vezeti. Felnőtt csapatunk hosszú idő után dobogó közelben, a 4. helyen áll. Idén is több utánpótlástorna került megrendezésre. A már hagyományosnak mondott Moczkó Gyula emléktorna lábatlani győzelemmel zárult.

Kézilabda csapataink a 2007-2008-as bajnokságban a 3. helyen, a nők a 9. helyen végeztek. A fiúk már a második évben állhattak fel a dobogó harmadik fokára. A lányok hétről-hétre fejlődnek Szlaukó István edző kezei alatt. Szeptemberben elindítottuk az utánpótlás nevelést Bazsó Anikó és Schrenk Péter vezetésével. Nagy sikert aratott a kétszer megrendezésre kerülő strandkézilabda kupa. Pap Balázs felnőtt játékos szervezésében az Esztergom–Nyergesújfalui Kistérségi Társulás valamint a Holcim Hungária Zrt. segítségével egy igazi tömegsport-rendezvénnyé nőtte ki magát.

A judo a legsikeresebb szakosztályunk. Több mint 30 versenyző vesz részt az edzéseken. Fizel József edző vezetésével rengeteg versenyen vettek részt sportolóink és érmet éremre halmozva tértek haza. Selmeczi Lajos személyében egy igen agilis sportvezetője van a szakosztálynak. Hédai Melánia és Nagy Márk személyében pedig két óriási judo tehetsége van az egyesületünknek.

Bowling szakosztályunk Mezei Ferenc szakosztályvezető gardírozásában havonta egyszer Párkányban járnak ki edzeni. Egyre több embert tudnak bevonni ebbe a szórakoztató játékba.

A tenisz szakosztály több meghívásos versenyen vesz részt, valamint az Építők Napi rendezvényen is minden évben képviseltetik magukat.

Atlétika szakosztályunk megrendezte a fogyatékkal élők sportversenyét a lábatlani sportpályán. Főleg általános iskolások vesznek részt a szakosztály edzésein, versenyein.

Íjászaink is megérdemlik a dicsérő szavakat. Több íjász versenyt is rendeztek, valamint ők is rendszeres résztvevői a meghívásos rendezvényeknek.

Köszönetet szeretnék mondani a 2008-as évben a Lábatlani ESE támogatásáért a Lábatlani Önkormányzat, Holcim Hungária Zrt., Assist-Trend Kft, Vorpa Gépgyártó Kft., Endi Bt., Árkádok Kft., Megawatt Kft., Holcim Szakszervezetnek, valamint Szántó István, Pálmai Géza, Virág György és Ifj. Deák Albert magánszemélyek nagyfokú támogatásáért.
A 2009-es évben szeretném a tömegsportot még jobban népszerűsíteni, tervben van egy őszi-tavaszi fordulós kispályás labdarúgó kupa lebonyolítása a sportpályán, valamint a kézilabda utánpótlás kiszélesítése.

Minden lábatlani lakosnak kívánok 2009-re Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet!

Khéner László- Lábatlani ESE Elnök


[ 2009.01.06. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek