nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Judo / Hírek / 2010. évi tervek oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
2010. évi tervek
Az elmúlt évek szorgos munkája nyomán, elértük azt, hogy jelenleg 8-10 olyan versenyzőnk van, aki országosan is kiemelkedő eredményt érhet el.
Kedves honlap olvasók, szeretném Önöket tájékoztatni a judo szakosztály ez évi terveiről. Ezen írásom inkább tájékoztató, a versenynaptárunkat szintén feltesszük szemlére, így mindenki láthatja mennyi programot próbálunk megvalósítani és vinni a város nevét.

Az elmúlt évek szorgos munkája nyomán elértük azt, hogy jelenleg 8-10 olyan versenyzőnk van, aki országosan is kiemelkedő eredményt érhet el. De tovább megyek, immár 2 fő az, aki nemzetközi eredményre is képes. Ezenkívül még 30 fő sportol szakosztályunkban. Ezeknek a gyerekeknek az edzésben tartásához és versenyeztetéséhez nagyon sok idő, lemondás és nem utolsó sorban pénz kell. Pár éve még csak a diák, serdülő korosztályokban voltunk érdekeltek. Ma már ott tartunk, hogy minden korosztályban van versenyzőnk, és így szinte minden hétvégén utazunk valamerre. És ha menedzselni akarjuk azt a két főt, aki oda érhet a válogatottsághoz, még több idő és pénz mehet el. Nagyon sok meghívást kapunk külföldi csapatoktól, ízelítőül: Olaszország, Svájc, Szlovákia, Horvátország, Szlovénia. Ha mindenhová el szeretnénk menni, ami lehetetlen, de szelektálva is nagyon sokba kerülne. Szeretnénk 3 edzőtáborban részt venni, ehhez a szülőknek nagyon a zsebükbe kell nyúlni. Szeretnénk a költségeinket lefaragni, de nem megy, a nevezési költségek emelkednek, az utazás úgyszintén. A válogatott edzéseire járás megint sokba kerül. Tudjuk hogy mindenkinek nehéz az élet, de én úgy érzem, hogy ezekkel a gyerekekkel való foglalkozás közügy és a város hírét viszik, amerre járnak. Kérünk mindenkit, aki tud, adjon segítséget ahhoz, hogy amit elértünk azt meg is tudjuk tartani, sőt tovább vinni.


Tisztelettel: id. Fizel József edző
III. dan


[ 2010.02.08. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-