nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / 2015. évi egységes kérelem oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
2015. évi egységes kérelem
FELHÍVÁS - Tisztelt Termelők, Gazdálkodók! Indul a 2015. évi egységes kérelem beadása!
2015. április 01-től nyílik lehetőség a területalapú, valamint további, több mint 30 jogcímhez – beleértve az állatok után járó támogatásokat is – kapcsolódó támogatás igénybevételéhez szükséges egységes kérelem benyújtására.
A támogatás feltétele, hogy a mezőgazdasági termelő június 9-én összesen legalább 1 hektár nagyságú támogatható földterülettel jogszerű földhasználóként rendelkezzen.
A benyújtás határideje a jogszabály alapján 2015. május 15. Aki május 15. után nyújtja be kérelmét, annak munkanaponként egy százalékkal csökken az elfogadott támogatási összege. 2015. június 9. után beérkezett kérelmeket az MVH, érdemi vizsgálat nélkül elutasítja.
A kérelmeken módosítást a jogszabály szerint május 31-ig lehet elvégezni. Május 31. és június 09. között munkanaponként egy százalék támogatási összeg csökkentésével jár a módosítás.
Kérem, hogy a rövid benyújtási határidő, továbbá az új, zöldítési elem miatt a kérelem benyújtásával kapcsolatban minél előbb keresse fel a falugazdászát időpont egyeztetés végett!
A kérelem beadásához feltétlenül vigye magával az MVH-tól kapott jelszavát, mert ennek hiányában a kérelem benyújtása nem lehetséges!

Németh András
NAK KEM
főfalugazdász

20/411-0956


[ 2015.04.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-