nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / 2016-ig marad a cementgyár oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
2016-ig marad a cementgyár
Három fontos poszton frissített a Holcim, és meghosszabbították a Lábatlani Cementgyár engedélyeit

Az elmúlt időszakban új vezetőket nevezett ki a Holcim három meghatározó területre: új igazgató irányítja a vállalat értékesítési és marketing részleget, a beton- és kavics-termelést és a Hejőcsabai Cementgyárat is. Mindhárom újonnan kinevezett szakember jelentős tapasztalattal rendelkezik a saját területén, és hosszú évek óta a Holcim alkalmazásában állnak. A Holcim a kinevezésekkel tovább kívánja erősíteni magyarországi jelenlétét, amihez az is hozzájárul, hogy a Lábatlani Cementgyár működési engedélyét 2016-ig meghosszabbították az illetékes hatóságok. Ez lehetővé teszi, hogy a különleges, a régióban kizárólag Magyarországon előállított szulfátálló cement gyártása továbbra is biztosított legyen.

Magera Ottót nevezték a kulcsfontosságú értékesítési és marketing igazgatói posztra. Pályafutását a Holcim műszaki igazgató asszisztenseként kezdő vezető 2000 óta különböző beosztásokban, majd 2004-től ügyvezető igazgatóként dolgozott a Holcim konszern magyarországi és külföldi vállalatainál. Mind a kereskedelem, mind pedig a marketing területén komoly szakmai tapasztalatokkal rendelkezik, jól ismeri a magyar építőipari piacot.

A közel 20 éve a Holcimnál és jogelődjeinél dolgozó Soós Sándor tölti be a beton és kavics termelési igazgatói posztot. 1992 óta a hazai beton üzletágban meghatározó szerepet játszik üzemvezetői, termelésvezetői, ügyvezető igazgatói, később pedig területi igazgatói feladatkört is betöltött. Nevéhez fűződik a Holcimnál a mai napig működő, és a betonüzemek termelésirányítására, gyártás felügyeletére használt informatikai program kifejlesztése.
Balatoni István

vette át a Hejőcsabai Cementgyár vezetését, mint a gyár működését, múltját és jelenét maradéktalanul ismerő szakmai vezető. Közel 15 éve – egyetemi tanulmányainak befejezésétől kezdve – dolgozik a Holcimnál. A gyakorló mérnöki pozíciótól a gyárigazgatói tisztig vezető út során széles szakmai tapasztalatra és tudásra tett szert. Aktívan részt vett a Miskolci Cementgyár egyik legnagyobb beruházásában a klinker kemence fűtés-korszerűsítésében.

A Holcim Hungária Zrt.
A Holcim Hungária Zrt. Magyarország egyik vezető cement- és betongyártó, valamint kavicskitermelő vállalata, melynek 2010-ben elért nettó árbevétele közel 24,3 milliárd forint volt. Magyarországon a Holcim 565 főt foglalkoztat (2010.12.31-i adat). A társaság társadalmi felelősségvállalás területén végzett kiemelkedő tevékenységét 2009-ben a CSR Hungary díjjal ismerték el, 2010-ben pedig a vállalat elnyerte a Figyelő TOP 200 Társadalmi Elkötelezettség díját. További információért, kérjük, látogasson el a www.holcim.hu weboldalra.

forrás: Holcim


[ 2011.07.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-