nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / 3. Kistérségi sportgála oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
3. Kistérségi sportgála
A korábbi évek hagyományainak megfelelően az Esztergomi Kistérség FC ez évben is számos jótékonysági és gálamérkőzést játszik

A márciusi 21-i, esztergomi sportnap plakátja megtekinthető  ITT!

2010 évben is pályán az Esztergomi Kistérség Fc. A korábbi évek hagyományainak megfelelően az Esztergomi Kistérség FC ez évben is számos jótékonysági és gálamérkőzést játszik, népszerűsítve ezáltal a labdarúgást, szemléltetve a kistérségi összefogást. A csapatban ebben az évben is több polgármester, jegyző, képviselő, és a kistérséghez köthető közéleti személyiség is pályára lép.

Íme a 2010 I. féléves program:

2010. január 30. Szombat 9.00 óra, X. Góman János Emléktorna, Esztergom Pézsa Tibor Sportcsarnok
Találkozó 9.00 órakor a helyszínen!

2010. március 21. Vasárnap 14.00 óra, III. Kistérségi Sportgála (EKE rendezvény), Esztergom, Dobó Csarnok
Esztergomi Kistérség Fc - Magyar Színészválogatott (Eperjes Károly, Nemcsák Károly, Varga Miklós)

2010. április 18. Vasárnap 17.30 óra Nyergesújfalu, "Légy Jó Mindhalálig" kétnapos családi hétvége (EKE rendezvény)
Esztergomi Kistérség Fc - Magyar Médiaválogatott

2010. május, Baj: Tatai Kistérség - Esztergomi Kistérség

2010. június, Bajót, IV. Kistérségi Sporttábor: Esztergomi Kistérség Fc - Országos Mentőszolgálat

Előzőleg:

Sikeres volt a II. Kistérségi Sportgála

Parádés kezdés
A sport ünnepe volt ezúttal is a Kistérségi Sportgála!


2009. április 4-én szombaton szervezte meg II. sportgáláját az Esztergomi kistérség, az idei évben már nem egyedül hiszen partnere volt a szervezésben egy helyi civil szervezet, az Esztergomi Kistérségért Egyesület is! Ez a sportgála egyben szezonnyitó is volt, ugyanis e jeles sporteseménnyel vette kezdetét a kistérségi társulás idei szabadidősport-programja, amely közel 40 sporteseményt és 3 tematikus sporttábort is megvalósít az áprilistól októberig tartó időszakban tájékoztatott Hummel Rudolf az Esztergomi kistérség illetékese.


„Ünnep, ez a mai nap” kezdte beszédében a budaőrsi szabadidő-és versenysport egyesület káprázatos, látványelemekkel gazdagon fűszerezett produkcióját és a táti mazsorettek bemutatóját követően Bodnár Mihály a házigazda Esztergomi Kistérségért Egyesület elnökhelyettese. A sportgálán résztvevő nagyszámú nézőközönség tapsával és az általa teremtett fantasztikus hangulatával erősítette meg az ünnepi köszöntő patetikus szavait. Valóban, a II. Kistérségi sportgála ünnep volt, a sport ünnepe. Az egész napos családi sportrendezvénynek ezúttal is a Dobó Katalin Gimnázium adott otthont.

A Sportgálát reggel kilenc órakor Tóth Zoltán, Bajót polgármestere és Varga Ferenc Csaba alezredes, Esztergom rendőrkapitánya nyitotta meg, majd ezt követően hangzott el a kistérségi labdarúgótorna kezdő sípszava. A torna érdekessége volt, hogy az idei évben a kistérség településeiről a második, harmadik és negyedik osztályos, alsó tagozatos focistapalánták rúgták a bőrgolyót kitörő lelkesedéssel. A tornát végül Bajót csapata nyerte meg, második Süttő, 3. pedig Lábatlan csapata lett. A díjakat Németh József Esztergom Város Alpolgármestere és Tóth Zoltán Bajót Község Polgármestere adta át.

Az eseményt Székely Zoltánnak, az esztergomi kistérségi bűnmegelőzési referensének és az esztergomi rendőrkapitányság közreműködésével a mérkőzések között, illetve a pihenő csapatok részére folyamatos tartott bűnmegelőzési előadások, játékos programok, interaktív előadások tovább színesítették. Délután öt órakor a nap fénypontjaként az esztergomi kistérség polgármestereiből, képviselőiből álló válogatott mérkőzött meg a Magyar Parlament Válogatottjával. A gálamérkőzést nagy küzdelemben végül a vendégek nyerték meg. Hummel Rudolf és Bodnár Mihály a gála főszervezői már most jelezték, hogy jövőre is lesz kistérségi sportgála a Dobóban!


[ 2010.03.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek