nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / 500 munkahelyet teremt a fecskendőgyár Tatabányán oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
500 munkahelyet teremt a fecskendőgyár Tatabányán
Az első hónapokban tesztelésre készítik a termékeket hazai és európai gyógyszergyáraknak.

Elindult Tatabányán a megépült fecskendőgyár használatbavételi eljárása, folyik a gépsorok beállítása, a beruházó amerikai Becton Dickinson készül a próbagyártásra. A 100 millió euró értékű fejlesztést a gazdasági válság nem hátráltatta, a terveknek megfelelően jövő év januárjában kezdik meg az előre tölthető orvosi üvegfecskendők gyártását. Az első hónapokban tesztelésre készítik a termékeket hazai és európai gyógyszergyáraknak.

A megrendelők észrevételei, igényei alapján történik majd a tömeges gyártás. Az új gyárban készülő fecskendőket a gyógyszergyárakban töltik fel igény szerinti gyógyszerekkel. Jelenleg hetven saját dolgozója van a gyárnak, a létszámot a tervek szerint hat év alatt ötszázra növelik.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.10.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek