nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / '56-os Emlékpark oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
'56-os Emlékpark
Az '56-os Emlékpark kialakításkor az önkormányzat célja volt -a lakosok pihenése céljából- kellemes, nyugodt környezet kialakítása.

Tisztelt Zalka M. ltp-i lakók!

Az '56-os Emlékpark kialakításkor az önkormányzat célja volt -a lakosok pihenése céljából- kellemes, nyugodt környezet kialakítása. A park az elképzelések szerint megvalósult, azonban állapota folyamatosan romlik. Felnőttek és gyerekek tönkreteszik a növényeket, rongálják a kihelyezett eszközöket. Kérjük Önöket, hogy a park tisztaságára, növényeire fokozottan figyeljenek!

Ha valakit rongáláson érünk, annak az okozott kárt ki kell fizetnie.

Köszönjük együttműködésüket!

Polgármesteri Hivatal


[ 2008.09.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-