nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / 600 darab hamis húszezres Esztergomban oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
600 darab hamis húszezres Esztergomban
A rendőrök eredetileg arra a férfira csaptak volna le, aki januárban egy pénzváltót rabolt ki Esztergomban.

601 darab hamis húszezer forintos bankjegyet foglalt le szerdán az Esztergomi Rendőrkapitányság egy étteremben. A rendőrök eredetileg arra a férfira csaptak volna le, aki januárban egy pénzváltót rabolt ki Esztergomban. A helyszínen azonban egy lopás miatt körözött férfi volt csak, akinél papírzacskóba rejtve találták meg a hamis bankókat.


Lakossági bejelentés alapján vonultak ki a rendőrök szerdán egy esztergomi étteremhez. Azt az információt kapták, hogy ott megtalálják azt a férfit, aki a közelmúltban kirabolt egy esztergomi pénzváltót. Helyette azonban egy lopás miatt körözött férfit találtak és nála egy papírzacskóban hat köteg, összesen 601 darab hamis húszezrest. A férfit a rendőrök őrizetbe vették.

Az eddigi információk alapján a húszezresekből hármat használtak fel. Az esztergomi nyomozók egy 17 éves esztergomi nőt és egy 19 éves szintén esztergomi férfit állítottak elő, őket gyanúsítják azzal, hogy a hamis pénzzel fizettek.

Az ügy kapcsán sikerült felderíteni a feltételezett pénzhamisítót is. Kiskunfélegyházán egy házkutatás során találták meg a rendőrök azt a számítógépet és fénymásolót, amelyekkel vélhetően legyártották a hamis bankjegyeket. A rendőrök egy 28 éves sárvári férfit vettek itt őrizetbe, aki a gyanú szerint részt vett a hamisításban.


[ 2009.02.08. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-