nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / 7 ittas vezető oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
7 ittas vezető
7 ittas vezetőt fogtak el Esztergom rendőrei húsvét vasárnap és hétfőn (április 12-13). A sofőröktől a helyszínen elvették a jogosítványokat.

7 ittas vezető és 2 közúti baleset a hosszú hétvégén

7 ittas vezetőt fogtak el Esztergom rendőrei húsvét vasárnap és hétfőn (április 12-13). A sofőröktől a helyszínen elvették a jogosítványokat.

A szokásosnál azonban kevesebb közúti baleset történt az elmúlt napokban az esztergomi térségben. A környéken a hétvégén csak két balesethez kellett vonulniuk a rendőröknek. Mindkét esetben könnyebb sérüléssel úszták meg az ütközést.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.04.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek