nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / 75. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
75. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás
Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás (OMÉK) 2011. szeptember 28. és október 2. között a Hungexpo területén.

A 75. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításról

Hat év szünet után ismét megrendezésre kerül az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás (OMÉK) 2011. szeptember 28. és október 2. között a Hungexpo területén.

A két évszázados múltra visszatekintő OMÉK Magyarország legnagyobb és legrégebbi agrárgazdasági kiállítása.

Az idei kiállítás mottója: A magyar föld legjava. Bemutatjuk a híres magyar kreativitással megalkotott mezőgazdasági gépeinket, kiváló minőségű magyar élelmiszereinket, ritka és értékes őshonos állatainkat és növényeinket! Borainkat, biotermékeinket, pálinkáinkat!
Az idei OMÉK kiemelt célja a hagyományos, kiváló minőségű, megbízható és biztonságos élelmiszerek bemutatása és népszerűsítése.
A kiállítás és vásár kitűnő alkalmat teremt a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar teljes egészének bemutatására, az alapanyag termeléstől a feldolgozott termékekig.
A kiállítás díszvendége Lengyelország lesz.
Az idei OMÉK a kiállítók számára kitűnő alkalom az információszerzésre, kapcsolattartásra, üzletkötésre és értékesítésre, a látogatók számára pedig a szakmai tájékozódásra, új ötletek gyűjtésére, és nem utolsó sorban kellemes időtöltésre.
Ebben segítenek a szakmai vitafórumok, kiállítások, kulturális rendezvények, kóstolással egybekötött termékbemutatók, az élőállat bemutatók és más színes, a gyermekek számára is élvezetes programok.
A kiállítás saját honlappal rendelkezik, ahol minden fontos információ megtalálható. A honlap címe: www.omek2011.hu

[ 2011.09.15. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-