nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / A Forest marad oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
A Forest marad
A higiéniás papírtermékeket gyártó Forest-Papír elhalasztja 3 milliárd forintos beruházását a nyergesújfalui ipari parkban.

A higiéniás papírtermékeket gyártó Forest-Papír elhalasztja 3 milliárd forintos beruházását a nyergesújfalui ipari parkban, ahol 12 hektáron létesítettek volna feldolgozóegységet, raktárbázist és irodaházat - mondta el a Forest-Papír marketingvezetője.
"A beruházást nem kizárólag a válság miatt halasztottuk el, fejlődésünk érdekében bérleményekben pillanatnyilag jobb lehetőségeket találtunk és a cég 15 éves fennállása óta az idei lehet a Forest-Papír legjobb éve" - tette hozzá Deák Csaba, aki a vállalat egyik tulajdonosa is.

A társaság a válság kitörésével egy időben fejezte be 1,3 milliárd forintos beruházását Lábatlanon. Szalvétagyártó és tekercses terméket feldolgozó gépsorokat állítottak üzembe, melyekkel új termékeket vittek piacra. A fejlesztésekkel a piaci résekbe betörve növelték a kedvezőbb áru gyártmányok színvonalát, valamint létrehoztak egy magyar prémiummárkát a higiéniás papírtermékek körében.

A Forest-Papír Kft. száz százalékban magyar kézben lévő társaság, munkavállalóinak száma meghaladja a 200 főt. Magyarországon több telephellyel rendelkeznek, gyártást Leányváron, Lábatlanon és Tökölön folytatnak.

A cég megbízásából készített felmérés szerint a Forest-Papír Kft. Magyarországon piacvezető a papírból készült higiéniás terméivel. Gyártmányaik 10-15 százalékát a szomszédos országokban értékesítik - mondta el Deák Csaba.

forrás:kema.hu


[ 2009.01.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek