nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / A HÉTFORRÁS Kft. tájékoztatója oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
A HÉTFORRÁS Kft. tájékoztatója


Tisztelt Lábatlani vízfogyasztók!

Értesítjük Önöket, hogy 2005. március 22-én a kora délutáni órákban az ivóvíznek kellemetlen íz és szaghatását észleltük. Nem sokkal ezt követően bejelentést is kaptunk.

Felvettük a kapcsolatot a Zoltek Rt-vel, ahonnan a vizet vásároljuk. Vittünk vízmintát és gyorstesztet végeztettünk náluk. Sajnos nem derült ki, hogy mi okozhatja a gondot, ezért 23-án reggel az ÁNTSZ-től hoztunk mintavevő edényt, melyekbe négy helyről vettünk mintát.
Kettőt Nyergesújfalun a vízátvételi helyről és a 2x100m3-es medencéből, Lábatlanon a Hétforrás telephelyéről (mivel itt húzódik a gerincvezeték) és a Micimackó óvodából. A minták bevizsgálását soron kívül megkezdték.
23-án délután az ÁNTSZ Hatósági Osztályával konzultáltunk, akik szintén kijöttek és több helyről mintát vettek. Mivel ez teljeskörű vizsgálatnak lesz alátéve, az eredmény 1-2 nap múlva várható. A Hatósági Osztály vizsgálta a lehetséges okokat is mind a Zoltek Rt-nél, mind a Hétforrás Kft üzemeltetési területén.

24-én kézhez kaptuk a hivatalos vizsgálati eredményt, mely szerint a vizsgált paraméterek mélyen határérték alattiak, a víz iható, de az ÁNTSZ szóbeli közlése szerint a teljeskörű vizsgálat befejeztéig javasolják a forralását.

A tájékoztatást a jövőben is csak hivatalos közlemények birtokában kívánjuk megtenni, kerülendő a felesleges hangulatkeltést.

A vizsgálatokat továbbra is naponta végeztetjük. Ezeket az eredményeket a betelefonáló, vagy személyesen megjelenő fogyasztóinknak kívánságukra ismertetjük ill. bemutatjuk

HÉTFORRÁS Kistérségi Vízmű Kft.
2541 LÁBATLAN, Rákóczi út 5.
Tel: 06-33/461-855; Fax: 06-33/463-212

[ 2005.03.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek