nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / A Képviselő-testület munkaprogramja 2002-2006 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
A Képviselő-testület munkaprogramja 2002-2006

Tisztelt lábatlani Polgárok! Az utóbbi időszakban a honlapunk levelező fórumán több kérdés, hozzászólás merült fel a város fejlesztési elképzeléseivel, a megoldandó feladatok sorrendjével kapcsolatban. Ezek alapján úgy gondolom, néhány alapvető dologról ezen a virtuális csatornán keresztül is tájékoztatnunk kell azokat, akiket közéletünk, fejlődésünk érdekel.

A képviselő-testület hivatalba kerülése után 2002-2006 közötti ciklusidőszakra vonatkozóan munkaprogramot alkotott, melyet minden képviselő egyhangúlag támogatott. A munkaprogramban az előző ciklus megkezdett fejlesztési céljaira és a megválasztott képviselők egyéni programjára alapozva a Képviselő-testület által felvállalt feladatok jelentek meg fejlesztési ágazatok szerint csoportosítva. A támogatott elképzelések már több fórumon bemutatásra kerültek: a megvalósítandó városközpont makettje, illetve tervrajzai a Gerenday Házban tavaly szeptember óta és jelenleg is mindenki számára hozzáférhetőek.

A testület a munkaprogramban meghatározott célok megvalósítását szem előtt tartva hozza meg döntéseit, a lábatlaniak érdekét mérlegelve, és bizonyára nem csoportérdekeket képviselve. A mellékelt programot végigolvasva látható, hogy a kitűzött célok egy részének megvalósítása még előttünk áll, azonban a feladatok döntő többségét a város, a településirányítás, a lakosság KÖZÖSEN sikerrel oldotta meg.

Az elképzelések és a joggal elvárt feladatok megvalósításának időbeli sorrendjét befolyásolják a pályázati lehetőségek, melyeket igyekszünk kihasználni. Elkészült beruházásaink és fejlesztéseink jó része pályázati támogatással készült.

A Képviselő-testülettel legjobb tudásunk szerint, a lábatlani polgárok véleményét megismerve akarjuk városunkat élhetőbbé tenni. Lábatlan fejlődése érdekében együtt, egymást segítve kell dolgoznunk. Török István
polgármester


A munkaprogram megtekintése.
[ 2005.04.22. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek