nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / A Lábatlani Egyetértés SE kapta a Holcim nagydíját oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
A Lábatlani Egyetértés SE kapta a Holcim nagydíját
Az idén is hárommillió forintot osztott szét a Holcim Hungária Zrt. a szerencsés pályázók között.

Az esztergomi vármúzeum lovagtermében pénteken este kiderült, kik azok a szerencsés pályázók, akik részesülnek a Lábatlanon is cementgyárat működtető Holcim Hungária Zrt. immár hagyományos, összesen hárommillió forint értékű pályázatának díjaiból.

Az egymillió forintos fődíjat ebben az évben a Lábatlani Egyetértés SE kapta, a sportegyesület a támogatással kézilabda-pályát alakíthat ki. Az elmúlt tizenkét évben a Holcim-díj keretében összessen 55 millió forinttal 117 szervezet több mint 141 programját támogatta a vállalat Lábatlan és Nyergesújfalu térségében.

F.K.

Forrás: www.kemma.hu


[ 2012.05.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-