nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / A Lábatlani Református Egyházközség Alapítványának felhívása oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
A Lábatlani Református Egyházközség Alapítványának felhívása


A Lábatlani Református Egyházközség Alapítványa tiszteletteljes kéréssel fordul Lábatlan adófizető állampolgáraihoz. Alapítványunk 1999. óta igyekszik támogatni hátrányos helyzetű gyermekeket, családokat, idős embereket. 2006. karácsonyán 80 idős embernek és 78 gyermeknek tudtunk karácsonyi ajándékot vásárolni Alapítványunk javára felajánlott támogatásokból. Évről-évre hozzájárulunk olyan szociálisan hátrányos helyzetű gyermekek táborozási költségeihez, akiknek egyébként nem lenne lehetőségük nyaralásra és szabadidejük hasznos eltöltésére. 2004. óta rendszeresen segítjük erdélyi testvérgyülekezetünket, a székesi gyülekezetet és annak iskoláját is. Anyagi lehetőségeinkhez mérten támogatjuk Lábatlan és a környék legrégibb épületének, a középkori eredetű református templomnak felújítását, valamint környezetének rendbetételét.

Ezért tisztelettel kérjük Önöket, hogy 2006. évi személyi jövedelemadójuk 1%-ával szíveskedjenek hozzájárulni Alapítványunk értékteremtő munkájához. Alapítványunk neve:
LÁBATLANI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG ALAPÍTVÁNYA
Adószáma: 18609879-1-11

Az Alapítvány Kuratóriuma


[ 2007.02.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek