nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / A láthatóság életet menthet oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
A láthatóság életet menthet
Komárom-Esztergom megyében a megváltozott látási és útviszonyokra figyelmeztetik a rendőrök a járművezetőket. Videóval. Forrás: police.hu


Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség a következő hetekben Komárom-Esztergom megyében. Az egyenruhások segítő, balesetmegelőző szándékkal állítják meg a járműveket. Ellenőrzik, hogy a kerékpárok fel vannak-e szerelve valamennyi kötelező tartozékkal, vezetőjüknek van-e láthatósági mellénye. A személy-, illetve haszongépjárművek, valamint a motorkerékpárok esetében azok világítását, a vezetői engedélyben szereplő szemüveg viselését, illetve a kiegészítő szemüveg meglétét ellenőrzik a rendőrök. Akiknél hiányosságot észlelnek az egyenruhások, felhívják figyelmüket azok soron kívüli pótlására, javítására. Arra ösztönzik a járművezetőket, hogy éljenek a programban résztvevő szakszervizek, optikai szaküzletek által felkínált díjmentes lehetőséggel és vizsgáltassák át az autójukat, ellenőriztessék a látásukat.

Bővebben:

http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/baleset-megelozes/aktualis/a-lathatosag-eletet-menthet-videoval
www.latnieslatszani.hu

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság


[ 2014.11.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-