nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / A megye csökkentette a képviselői tiszteletdíjakat oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
A megye csökkentette a képviselői tiszteletdíjakat
A képviselői alapdíjat harminc százalékkal csökkentette csütörtöki (január 26.) ülésén a megyei közgyűlés. Összesen 12 millió forintot takarítanak meg

Csökkentette képviselőinek tiszteletdíját Komárom-Esztergom megye

A képviselői alapdíjat harminc százalékkal csökkentette csütörtöki (január 26.) ülésén a megyei közgyűlés. Az intézkedéssel az idén összesen 12 millió forintot takarítanak meg. Popovics György elnök előterjesztésében a döntést a megyei önkormányzat feladatainak csökkenésével és a költségvetés helyzetével indokolta. Az alapdíj csökkentése miatt csökken a képviselői díjkiegészítéseknek és a bizottsági külső tagok díjazásának az összege is.

A közgyűlésen Winkfein Csaba, az MSZP-frakció vezetője a testület feloszlatására és új választások kiírására vonatkozó javaslatot terjesztett elő, arra hivatkozva, hogy a közgyűlés a megye vagyonát átadta az államnak és ezzel méltatlanná váltak a választóktól kapott bizalomra. A közgyűlés az előterjesztést nem vette napirendre. Nem vették napirendre az MSZP-frakció azon indítványát sem, hogy a megyei közgyűlés támogassa a Dorogi Többcélú Kistérségi Társulás döntését, amely szerint a település és kistérsége egy járást alkotna, és Dorogot jelölnék ki járási székhellyé.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2012.01.26. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-