nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / A Piszkei ltp. fűtési rendszerével kapcsolatos tájékoztató oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
A Piszkei ltp. fűtési rendszerével kapcsolatos tájékoztató

A Piszkei lakótelep fűtési rendszerével kapcsolatban a közelmúltban a közös képviselők, a Belügyminisztérium, a Gáztech Kft. valamint a Polgármesteri Hivatal részéről több elképzelés, javaslat született. A lakosságot érintő iratok, illetve levelezés egy részét az érintettekkel egyetértve az alábbiakban közzé tesszük.
Megtekinthető dokumentumok:

- 2005. április 4-i egyeztető ülés jegyzőkönyve2005.04.04 - Piszkei ltp. közös képviselőinek levélben kifejtett álláspontja2005.05.04 - Gáztech Kft. vezetőjének tájékoztató levele2005.05.10 - Lábatlan Város Polgármesterének válaszlevele2005.05.20[ 2005.06.10. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-