nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / A világ számokban oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
A világ számokban
Döbbenetes adatok a Földről -  egy olyan óra, mely nyolc kategória alatt tartja nyilván az emberi világunkban éppen zajló változásokat.

A világ számokban - worldometer.info

Ezen a honlapon folyamatosan láthatjuk, hogy hány milliárd tonna szén-dioxidot bocsátott ki idén az emberiség a levegőbe, hány autót gyártottak, hány lakosa van éppen a Földnek, hányan születtek és haltak meg ma, hány hektár erdőt vesztettünk ez évben - és még számos fontos, vagy kevésbé fontos adatról kapunk másodpercenkénti felvilágosítást.


Ma már 32 nyelven elérhető.

www.worldometers.info/hu


[ 2009.12.09. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek