nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / A Virágos és Tiszta Lábatlanért mozgalom 2006 díjazottjai oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
A Virágos és Tiszta Lábatlanért mozgalom 2006 díjazottjai

Az idei évben is sor került a Virágos és Tiszta Lábatlanért Mozgalom keretében a rendezett település kép kialakításában részt vevők munkájának elismerésére. A Mozgalomban résztvevő ingatlanok kiválasztására a Településfejlesztési Bizottság egy tagja valamint a Polgármesteri Hivatal környezetirányítási referense júliusban végigjárta városunkat és fotókat készített a virágos, gondozott ingatlanokról. A mozgalomhoz önkéntesek is csatlakoztak, így összesen 71 családi ház, 2 intézmény valamint 8 lakótömb közül kellett a bíráló bizottságnak – Lábatlan Város Képviselő-testületének Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottsága – a legszebb 10 családi házat, 1 intézményt, 1 lakótömböt valamint 1 utcát kiválasztania. Az elbírálás során egyaránt figyelembe vették a magán- és közterület rendben tartását. Az idei évben első alkalommal a lakosság is bevonásra került a virágos családi házak kiválasztására. A www.labatlan.hu honlap fórumának Virágos és Tiszta Lábatlanért nevet viselő témájában egy hónapon át zajlott a szavazás, melynek eredményeképp a 3 legtöbb szavazatot kapó ingatlan tulajdonosa is díjazásban részesült.

A díjátadásra a Városi Napok programjainak keretében 2006. szeptember 22-én 16.00 órakor került sor a Gerenday Kertben. A díjakat a Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság elnöke Shmidt-Kovács Béla adta át.


2006. év díjazottjainak megtekintése[ 2006.09.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-