nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / A Virágos és Tiszta Lábatlanért mozgalom díjazottjai oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
A Virágos és Tiszta Lábatlanért mozgalom díjazottjai

A Virágos és Tiszta Lábatlanért mozgalom
2005. évi díjazottjai Településünk képének szépítésében résztvevők munkájának elismerésére hozta létre településünk önkormányzata a Virágos és tiszta Lábatlanért elnevezésű mozgalmat. A tavalyi évben is megtörtént a legszebben gondozott ingatlanok kiválasztása. A Bíráló Bizottság – Lábatlan Város Képviselő-testületének Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottsága – nehéz helyzetben volt, hiszen összesen 70 db igényesen fenntartott helyi ingatlanról, intézményi udvarról, lakótömbről készített felvétel közül kellett kiválasztania a 2005. év díjazottjait.
A mozgalomban való részvétel elbírálásához a Bizottság egy tagja és a Polgármesteri Hivatal egy munkatársa végigjárta városunkat és fotókat készített a virágos, gondozott ingatlanokról.

A bírálat településrészek között külön-külön történt meg: 1 db utcát, 1 db lakótömböt, 1 db intézményt és 10 db magánszemély ingatlanát részesítették díjazásban. Az elbírálás során egyaránt figyelembe vették a magán- és közterület rendben tartását. A legszebben rendben tartott ingatlanok díjazása utca, lakótömb kategóriában 40.000 Ft értékű, az 1 db intézmény esetében 20.000 Ft értékű, a magánszemélyek ingatlanai esetében 10.000 Ft értékű cserje és virágvásárlási vagy más a környezet szépítését elősegítő anyag, termék vásárlására felhasználható utalvány, valamint az épületre kihelyezhető tábla és oklevél átadásával történik meg.
      2005. díjazottjai:

      Utca, utca-csoport kategória: Damjanich utca
      Lakótömb kategória: Piszkei ltp. 8/2
      Intézmény kategória: Micimackó Óvoda
      Családi ház kategória: Damjanich u. 32., Kálvária u. 35.,
      Kertalja u. 10., Rozália u 68., Fürst u. 17., Kálvária u. 17.,
      Paprét u. 29., Rákóczi út 278., Sallai u. 17, Vasút u. 11.
2005. évi díjazottak képeinek megtekintése


Gratulálunk a díjazottaknak!
Köszönjük, hogy munkájukkal hozzájárultak településünk
képének szépítéséhez!


[ 2006.05.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek