nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / A Virágos Lábatlanért oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
A Virágos Lábatlanért
2008. szeptember 19-én Schmidt-Kovács Béla átadta a vásárlási utalványt és az elismerő oklevelet a mozgalom díjazottjainak  - új képek

A Virágos és Tiszta Lábatlanért mozgalom 2008. évi díjazottjai

Településünk képének szépítésében résztvevők munkájának elismerésére hozta létre településünk önkormányzata a Virágos és Tiszta Lábatlanért elnevezésű mozgalmat. A Bíráló Bizottság – Lábatlan Város Képviselő-testületének Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottsága – nehéz helyzetben volt, hiszen közel 150 db igényesen fenntartott helyi ingatlanról, intézményi udvarról, lakótömbről készített felvétel közül kellett kiválasztania a 2008. év díjazottjait.
A mozgalomban való részvétel elbírálásához a Bizottság egy tagja és a Polgármesteri Hivatal egy munkatársa végigjárta városunkat és fotókat készített a virágos, gondozott ingatlanokról. A felvételek közé természetesen bekerültek az önként nevezett ingatlanok, intézmények képei is.


A bírálat településrészek között külön-külön történt meg: 1 db utcát, 1 db lakótömböt, 1 db intézményt és 10 db magánszemély ingatlanát részesítették díjazásban. Internetes szavazás keretein belül lehetőség nyílt további 3 db családi házas ingatlan díjazására is. Az elbírálás során egyaránt figyelembe vették a magán- és közterület rendben tartását. A legszebben rendben tartott ingatlanok díjazása utca, lakótömb kategóriában 40.000 Ft értékű, az 1 db intézmény esetében 20.000 Ft értékű, a magánszemélyek ingatlanai esetében 10.000 Ft értékű cserje és virágvásárlási vagy más a környezet szépítését elősegítő anyag, termék vásárlására felhasználható utalvány, valamint az épületre kihelyezhető tábla és oklevél átadásával történik meg a Városi Napok Programsorozatában, 2008. szeptember 19-én 16.30-kor kezdődő díjátadó ünnepség keretében.

2008. díjazottjai:
Utca, utca-csoport kategória: Ady Endre utca
Lakótömb kategória: Zrínyi M. ltp. 8.
Intézmény kategória: Micimackó Óvoda
Családi ház kategória: Ifjúság u. 11., Kertalja u. 10., Petőfi u. 39/a., Kálvária u. 10., Kamberek u. 8., Rozália u. 68., Ady u. 17., József A. u. 15., József A. u. 34., Piszkei ltp. 4/1.
Az internetes szavazás győztesei: Kossuth L. u. 10., Damjanich u. 45., Piszkei ltp. 4/9.

2008. szeptember 19-én Schmidt-Kovács Béla a Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság elnöke átadta a vásárlási utalványt és az elismerő oklevelet a mozgalom díjazottjainak.
Gratulálunk a díjazottaknak! Köszönjük, hogy munkájukkal hozzájárultak településünk képének szépítéséhez!

A fotókat Kiss Gábor és Molnár László készítették.


[ 2008.10.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-