nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Ácsi hittanverseny oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Ácsi hittanverseny
November 20-án szombaton immáron a 3. tanévben szervezett hittanversenyt a Tatai Református Egyházmegye.

EGYHÁZMEGYEI HITTANVERSENY VOLT ÁCSON

A lábatlani református hittanosok a 4 versenyző korosztály közül kettőből első helyezést értek el.

November 20-án szombaton immáron a 3. tanévben szervezett hittanversenyt a Tatai Református Egyházmegye. A három alkalom közül az idén vett részt a legtöbb hittanos a megmérettetésen, az Egyházmegye 14 gyülekezetéből több mint 50 csapatban versengett kb. 180 gyermek.
Négy korosztályból lehetett csapatokat kiállítani. Az I. korosztályba tartoztak az első-és másodikosok, a II. korosztályba a harmadik-és negyedikesek, a III. korosztályba az ötödik-hatodikosok, és a IV. korosztályba a hetedik-nyolcadikosok. A lábatlani hittanosok az I-III-IV. korosztályban versengtek.

Nagyon komolyan és lelkesen készültünk a versenyre két hónapon keresztül. A kijelölt bibliai történeteket alaposan megbeszéltük, többen is voltak olyanok, akik hosszú szakaszokat tudtak kívülről elmondani. A gyermekek nagy elszántságról és akaraterőről tettek bizonyságot, hiszen még a verseny hetében is minden délután jöttek a felkészítésre saját elhatározásukból. A kitartó munkának meg is lett a gyümölcse: felemelő érzés volt hallani, amikor az I. és IV. korosztály győztes csapataiként a lábatlaniakat szólították a nyeremény és az oklevelek átvételére.
Az I. korosztályban a lábatlani CSIPET CSAPAT első helyezést ért el. Tagjai: 1. Gerencsér Blanka; 2. Stampf Szebasztián; 3. Eckl Patrik; 4. Wierl Marianna.

A IV. korosztályban a LÁBATLANI HETEDIKES NÉGYES szintén első helyezést ért el. Tagjai: 1. György Luca; 2. Fedor Roland; 3. Sztrunga Rajmund; 4. Tormás Ákos.


A III. korosztály lábatlani csapatai nem kerültek be az első három helyezett közé, de ők is nagyon ügyesen versenyeztek, és komoly felkészültségről tettek tanúbizonyságot.

A versenyen résztvevő gyermekek nem csak a lábatlani reformátusságnak, hanem az egész településnek hírnevet szereztek.

Köszönetet mondok Sujbert Leventének, Vass Attilának, Gerencsér Józsefnek, Wierlné Kárász Tímeának, és Ecklné Gilán Andreának a versenyzők szállításáért, a gyerekeknek pedig a kitartó munkáért.

Darányiné Csonka Valéria
Ref. lelkész


[ 2010.11.23. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-