nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Adatszolgáltatás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Adatszolgáltatás
A központi Statisztikai Hivatal adatgyűjtést végez Lábatlanon. A hivatal tájékoztatója az alábbiakban olvasható.

Tájékoztatom, hogy a Központi Statisztikai Hivatal Veszprémi főosztálya Lábatlan településen, a KSH elnöke által 2013. évre engedélyezett önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételt a korábbi évek gyakorlata szerint hajt végre.
A felvétel Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program (OSAP) szerinti nyilvántartási száma és neve:
„1539 Munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételei”

Az összeírási munkát megbízási szerződéssel rendelkező, igazolvánnyal ellátott kérdező végzi. A mintavétel reprezentatív, vagyis a címek kijelölését véletlenszerű kiválasztással hajtjuk végre.
Az adatfelvétel kizárólag statisztikai célból történik. Az egyedi adatokat bizalmasan kezeljük, azok mások számára nem hozzáférhetőek. Az adatgyűjtés során a statisztikáról szóló 1993. évi XLVI. törvénynek, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek megfelelően járunk el.
A lakosság és az önkormányzat részére munkanapokon 8 és 15 óra között a 06-34-312-365 telefonszámon adunk további felvilágosítást. Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldal biztosít tájékoztatást.
Köszönjük együttműködésüket, támogatásukat, mellyel hozzájárulnak a felmérés sikeres végrehajtásához!


[ 2013.02.15. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek