nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Adománygyűjtés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Adománygyűjtés
A Magyarok Országos Gyűlése és Vására rendezvény  helyszínén, egy szakrális területen kerül felállításra a Hétboldogasszony Kápolna.

Adománygyűjtés a Hétboldogasszony Kápolna megépítésére

A Magyarok Országos Gyűlése és Vására rendezvény (Kunszentmiklós - Bösztörpuszta, augusztus 21-23.) helyszínén, egy szakrális területen kerül felállításra a Hétboldogasszony Kápolna.
A magyar nép ősidők óta tiszteli és ünnepli az Istent szülő Anyát: a Boldogasszonyt. Az évkörben többször is megemlékezik Égi Édesanyánkról, nemzetünk örökös Királyné Asszonyáról: Földtiltó-, Gyertyaszentelő-, Gyümölcsoltó-, Sarlós Boldogasszonyról, Nagyboldogasszonyról, Kisboldogasszonyról és Olvasós Boldogasszonyról.
Szent István királyunk az Ő oltalmába ajánlotta népünket, országunkat, ezért létezünk még. A Kápolna ágasfa szerkezete jelképezi a Hétboldogasszonyt, a rákerülő borítás, pedig a köpönyegét. Minden magyar szívű honfitársunkat kérjük, amennyiben háláját, tiszteletét szeretné kifejezni az Ég Királynőjének, Szép Szűz Máriának, támogassa a Kápolna felépítését.
Pénzbeli felajánlásokat, amennyiben adókedvezményre jogosító adománylevélre szüksége van az adományozónak, a Zrínyi Baranta SE, Banco Popolare banknál vezetett, 14700002-00501742-81019026 számú, Kurultaj nevű alszámlájára kérjük. Megjegyzésbe kérjük beírni a feladó nevét, adószámát és címét.
Amennyiben nincs szükség adománylevélre, a pénzt a Magyarok Szövetsége Egyesület, Dunakanyar Takarékszövetkezetnél vezetett, 64700076-30100385 számú bankszámlájára kérjük. Megjegyzésbe kérjük beírni a feladó nevét és címét.
Mindkét esetben FELTÉTLENÜL írják be a megjegyzés rovatba: HÉTBOLDOGASSZONY KÁPOLNA.
Az Isten Áldása legyen Velünk!

[ 2009.07.29. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek