nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Adósságok a Vaszaryban oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Adósságok a Vaszaryban
Újra növekedhet a 230 millióra csökkent adósságállomány a Vaszaryban, a kórháznak havonta 30-40 millióval csökken a bevétele.
630 millióról 230 millióra csökkent az esztergomi Vaszary Kolos Kórház adósságállománya, mióta Fenyves Miklós önkormányzati biztos dolgozik az intézményben. Az áprilistól bevezetett új finanszírozási rendszer miatt azonban a kórháznak havonta 30-40 millióval csökken a bevétele, ami azzal járhat, hogy éves szinten az adósságállomány újabb 200-300 millió forinttal növekedhet.

Ezt elkerülve szervezeti működési változásokat vezetnek be a Vaszaryba. Az intézkedési tervet az esztergomi képviselők októberi ülésükön tárgyalják majd.
Forrás: www.kekduna.hu

[ 2009.09.08. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-