nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Adózó étkezési jegy oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Adózó étkezési jegy
Ha az Országgyűlés elfogadja a kormány elképzelését, csak a munkáltatók harmada adna továbbra is étkezési jegyet a dolgozóknak

Akár 19 ezer munkahelyet is felfalhat az adózó étkezési jegy

Ha az Országgyűlés elfogadja a kormány elképzelését, csak a munkáltatók harmada adna továbbra is étkezési jegyet a dolgozóknak - derül ki egy legfrissebb felmérésből. Az utalványforgalmazók szerint 19 ezer munkahelyet is elvihet a megadóztatott étkezési utalvány.

Majdnem 19 ezer munkahely szűnhet meg az Étkezési Utalványforgalmazói Egyesülés igazgatója szerint, ha megadóztatják az étkezési utalványokat. Bessenyey Bálint a Kopint-Tárki legfrissebb felmérésére hivatkozik, amely szerint, ha az Országgyűlés elfogadja a kormány elképzelését, akkor a csak munkáltatók a harmada adna továbbra is étkezési jegyet a dolgozóknak. Az egyesület vezetője szerint így az éttermek forgalma 20 százalékkal csökkenne.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.03.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek