nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Adventi hangverseny oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Adventi hangverseny
A Gerenday Közösségi Ház nagytermében advent első vasárnapján kerül sor ünnepi hangversenyünkre az udvaron pedig vásárunkra.

Szeretettel várunk mindenkit advent első vasárnapján, november 30-án 17 órakor a lábatlani Gerenday Közösségi Ház  nagytermében tartandó ünnepi hangversenyünkre.

Közreműködnek lábatlani és környékbeli fiatal zenészek, énekesek, akik karácsonyi dalokkal idézik fel az ünnepi hangulatot.

A Gerenday Ház udvarán 16-tól 20 óráig az adventi készülődés jegyében kirakodóvásár lesz. A délután folyamán intézmények és civil szervezetek karácsonyi díszekkel, koszorúkkal, harapnivalóval, forralt borral és teával várnak mindenkit sok szeretettel.


[ 2008.11.30. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-