nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Álláshirdetések oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Álláshirdetések

A Kuckó Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat (2541 Lábatlan, Zalka M. ltp. 5.) pályázatot hirdet családgondozói álláshely betöltésére.

A pályázat benyújtásának módja és helye: a pályázatot postai úton, 2541 Lábatlan Zalka M. ltp. 5. sz., a Kuckó Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat Intézményvezetőjének címezve.

A pályázat benyújtásának határideje: 2007. december. 15.
A pályázat elbírálásának határideje: 2007. december. 20.

Az állás betölthető: 2008. január. 01-től

A részletes pályázati kiírás elérhető:

Pályázati felhívás - családgondozó

A Kuckó Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat pályázatot hirdet, az intézmény keretein belül működő Támogató szolgálat feladatait ellátó ápoló-gondozó munkakör betöltésére.

A pályázatot, a Kuckó Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat címére postai úton, illetve személyesen 2541 Lábatlan, Zalka m ltp. 5 illetve 2536 Nyergesújfalu Kossuth l. u. 146. lehet benyújtani, 2007. december 15-ig.

A részletes páylázati kiírás itt tekinthető meg:

Pályázati felhívás - ápoló-gondozó


[ 2007.11.29. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek