nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Állati eredetű hulladék elhelyezése oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Állati eredetű hulladék elhelyezése

A 71/2003. (VI.27.) FVM rendelet értelmében az állati eredetű hulladékok nem helyezhetők el dögkutakban, hanem erre a célra rendszeresített konténerekben gyűjthetők. Településünkön a sportpálya mögötti területre került kihelyezésre az állati eredetű hulladékok gyűjtésére alkalmas konténer. Az egyéb jellegű hulladék elhelyezés megakadályozása miatt a konténer zárt, a kulcs a Polgármesteri Hivatal portáján kérhető el hétfőtől csütörtökig 8.00 - 15.00 valamint pénteken 8.00 - 12.00 óra között. Indokolt esetben hétvégén Garai Zsolt városgazdától kérhető el a konténer kulcsa. Tel: 20/251-71-40 Az állati eredetű hulladék elhelyezése térítésmentesen igénybe vehető. Az elhullott, 50 kg-nál nem nagyobb össztömegű, kedvtelésből tartott állatokat, valamint a három hetesnél fiatalabb szopósbárány, kecskegida és borjú hulláját az állati hulladék birtokosa saját telkén belül, a szomszéd telek határvonalától 1,5 m-re elföldelheti. Ennek feltétele, hogy a felszín alatti víz mindenkori maximális nyugalmi vízszintje és az elföldelés mélységi szintje között legalább 1,0 méter legyen a távolság.


[ 2006.12.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek