nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Labdarúgás / Hírek / Angyalföld Kupa oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Angyalföld Kupa
Június 4.-én az U-11-es csapatunk Budapesten járt. Egy olyan focitornán ahol Nb1-es és Nb2-es csapatok szerepeltek

Az előzetes csoportbeosztás alapján nem ígérkezett könnyűnek a feladat. A torna 2 legnehezebb csapatával a Mészöly Focisulival és Váccal kerültünk egy csoportba. Első mérkőzésünkön nagy meglepetésre sikerült legyőznünk a nálunk jóval esélyesebbnek tartott Mészöly Focisulit 2-1-re!

Második mérkőzésünkön az Nb2-es Vác hamar elhúzott 2-0-ra, s bár sikerült szépítenünk, de sajnos most ez kevés volt! Így a végeredmény 2:1 lett. Hozzáteszem teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk Vácnak! Csoportunkból 2. helyen jutottunk tovább, de már csak a 4-6-helyért játszhattunk!

A harmadik mérkőzésünkön a Dinamo Star ellen sajnos újabb vereség következett.(3-0)

Utolsó mérkőzésünkön a Hidegkúti SC ellen sokáig 1-1 volt az állás, de sajnos 1 perccel a vége előtt kapott góllal kikaptunk 2-1-re!

Csapatunk így a tornán 9 csapatból a 6. helyen végzett. Összességében elégedett vagyok a csapattal, hiszen nem ijedtek meg a feladattól, és szembesülhettek milyen is nagyobb csapatok ellen futballozni.

A tornát a Vác csapata nyerte, akitől 2:1-re kaptunk ki a csoportmérkőzések során.

Csapattagok: Molnár Ákos, Fábián-Nagy Ákos, Ambrózy Dávid, Deme Tamás, Huszák Milán, Éberle Kolos, Fábián-Nagy Balázs, Tenki Roland, Chirita Rafael, Cziván Balázs, Misur Rebeka, Molnár Richárd.

Külön köszönöm azoknak a szülőknek, akik most is elkísértek minket, és végig szurkoltak.

Hajrá Lábatlan

Gere Róbert


[ 2011.06.09. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-