nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / ÁNTSZ sajtóközlemény oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
ÁNTSZ sajtóközlemény
A térségünkben bizonyítottan H1N1 vírus okozta megbetegedések további terjedésének megelőzése érdekében kérjék a védőoltást

Az ÁNTSZ Dorogi Esztergomi Kistérségi Intézete sajtóközleménye:

A térségünkben bizonyítottan H1N1 vírus okozta megbetegedések további terjedésének megelőzése érdekében az ÁNTSZ Dorogi, Esztergomi Kistérségi Intézete felhívja a lakosság, a szülők figyelmét, hogy kérjék iskoláskorú gyermekük számára a térítésmentes védőoltást.
Az oktatási intézmények számára lehetőség van továbbra is az Influenza P oltóanyag pótigénylésére, ezért gyermekük számára az oltóanyag igényüket minél hamarabb jelezzék az iskolák felé.
Lehetőség van továbbá a középiskolás korosztály térítésmentes oltására 18 éves korig, de a 18 évet betöltött tanulók számára is középiskolai tanulmányok befejezéséig.

Kérjük a szülőket, hogy gyermekük egészségének védelme érdekében igényeljék az oktatási intézményekben az oltóanyagot!

[ 2009.11.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-