nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / ÁRAMSZÜNET 2. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
ÁRAMSZÜNET 2.
2009. december 02-án 8:00-14:00-ig áramszünet lesz Lábatlanon Rákóczi u. 1 és 2-38 között, a Szabadság utcában, a Lernics Kft. területén.
Az E-on Zrt. tájékoztatja a Tisztelt Ügyfeleit, hogy hálózatán folyamatos korszerűsítést hajt végre. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése érdekében elengedhetetlen a vezeték időszakos feszültség-mentesítése.
2009. december 02-án 8:00-14:00-ig áramszünet lesz Lábatlanon Rákóczi u. 1 és 2-38 között, a Szabadság utcában, a Lernics Kft. területén.
Az E-on Zrt. a szolgáltatás átmeneti szüneteltetése miatt kéri megértésüket.
A tervezett üzemszünetekről a www.eon-hungaria.com internetes oldalon tájékozódhatnak.


[ 2009.11.05. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-