nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Arany Cipó díj oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Arany Cipó díj
Az idei évben a Piszkei Öko Kft. - az ország első biomalma és biopéksége -volt a díjazottak egyike a Magyar Pékszövetség közgyűlésén.

Amire büszkék vagyunk!


2011. május 21-én a Magyar Pékszövetség közgyűlésén átadták az Arany Cipó díjat. Nagy örömünkre az idei esztendőben a Piszkei Öko Kft. - az ország első biomalma és biopéksége -volt a díjazottak egyike. Az évente kiosztásra kerülő szakmai díjjal a kiemelkedő vállalkozások tevékenységét ismerik el.
Az Arany Cipó díj számunkra különleges értékkel bír, hiszen ezzel a pékszakma elismerte, hogy igény van az egészséges életmódra és táplálkozásra, hogy a bionak van létjogosultsága és értékelték a bio szellemében végzett munkánkat. Ez a díj megerősítette, hogy idáig végzett
munkánk iránymutató a többi hasonlóan gondolkodó pékség számára. Az elismerés erőt ad nekünk ahhoz, hogy továbbra is az Ön egészségéért végezzük mindennapi munkánkat.

[ 2011.05.26. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-