nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Arany hírek oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Arany hírek
Tisztelt Szülők!

A leendő elsősöknek a sport, a mozgás, a játék terén többet szeretnénk nyújtani.
Mindkét osztályban (Tolnainés és Hagyományos Program) a 3. testnevelés órán felül egy játékos egészségfejlesztő 4. testnevelés órát biztosítunk.
A sportot, mozgást különösen kedvelő és igénylő gyerekek számára szeretnénk meghirdetni még többletként a kimondottan csak játékos 5. testnevelés órát jelentkezés alapján. S ugyanezek a gyerekek délután heti egy alkalommal 2 órás sportfoglalkozáson vennének részt, ahol az év folyamán különböző sportágakból kapnának ízelítőt (pl. atlétika, judo, úszás), s később a hozzájuk legközelebb álló sportágat választhatnák.
Szeretnénk elérni, természetesen az Önök támogatásával, hogy a 2. tanév végére az évfolyam minden kisdiákja megtanuljon úszni.
Ebben a tanévben is megtartjuk a két első osztályban a bemutató órát a szülők részére.
A nyílt órák várható időpontja 2004. március 24. 9-11-óráig.
A 4. órában pedig választ kaphatnak az Önöket érdeklő kérdésekre.
Addig is bármilyen információra van szükségük iskolánkkal és az ott folyó nevelő-oktató munkával kapcsolatban, szívesen tájékoztatjuk Önöket személyesen is.
[ 2004.02.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek