nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Arany-napi programok oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Arany-napi programok

Arany-napi programok A 2006. évi Arany-napokat március 2-án és 3-án tartjuk. Március 2-án délelőtt bábelőadás az alsó tagozatosoknak, délután ünnepély, majd a felső tagozatosok "színi előadásai". Március 3-án délelőtt az alsó tagozatosoknak különböző sport versenyek, a felsősöknek pedig szellemi vetélkedők lesznek. Előzetes feladatok már most is vannak, hisz különféle szellemi feladványokkal kell megküzdenie az osztályoknak. Vers és prózamondó versenyt hirdettünk, melynek az eredményhirdetése és díjkiosztása az ünnepélyen lesz majd.


[ 2006.03.01. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek