nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / ARANYÉREM a kickbox világbajnokságon! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
ARANYÉREM a kickbox világbajnokságon!

Lábatlan Város Képviselő-testülete 2005. december 29-i rendkívüli ülésén emléklapot és plakettet adományozott a Szegeden megrendezett világbajnokságon I. helyezést elért aero-kickbox csapat tagjainak.

Az aero-kickboxosok csapatversenyében a Kocsis Tünde, Gazdag Brigitta, Kriszeg Tímea trió első lett a tizenkét indulót számláló mezőnyben. Ebben a viszonylag új szabályrendszerben először indultak magyarok világbajnokságon. 2005. december 3-án, szombat délelőt megrendezett egyéni aero-kickbox versenyben Gazdag Brigitta aranyérmet nyert, így a csapatversenyben már második érmét vehette át. Kocsis Tünde tizenöt évvel ezelőtt - a magyar hölgyek közül először - még semi-contactban lett világbajnok (Velence, 1990.) Ekkor Lábatlan Önkormányzatától Pro Urbe díjal ismerte el teljesítményét.

"Még egy évvel ezelőtt sem gondoltam volna, hogy leszek én még világbajnok ebben a sportágban. - nyilatkozta Kocsis Tünde. - Bár ez már egy másik műfaj, azért roppant büszke vagyok erre a címre is!"

Az aranyérmes trió adatai


A csapat edzője: Zrínyi Miklós


A csapattagoknak további sérülésmentes felkészülést kívánunk.

További képek:forrás: www.kickbox.hu


[ 2006.01.06. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-