nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Aranyos hírek oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Aranyos hírek
Nagy reményekkel vágtunk neki, bíztunk abban, hogy benne leszünk az első háromban.

Katasztrófa védelmi verseny           
  Az Arany János Általános és Alapfokú Művészeti Iskolát két csapat képviselte az annavölgyi katasztrófavédelmi verseny területi fordulóján, április 8-án. A megmérettetést már a hatodikosok és a nyolcadikosok is nagyon várták. Az előzőnek Kurdi Kata, Ördög Fruzsina, Papp Csenge, Rozmán Eszter voltak a tagjai, míg a másikba Vas Vivienn, Bánkúti Bianka, Soóky József, Kéner Gergő és Bánkúti Bernadett tartozott.  Elérkezett a várva várt nap és mindenki felkészülten ment a versenyre. Először nagyon izgultunk az állomások miatt, de mire a helyszínre értünk már csak a feladatokra tudtunk koncentrálni. Voltak közlekedésismereti-, elsősegélynyújtási-, tűzoltási feladatok, de emellett ügyességünket is próbára tették: kellett légpuskával lőnünk, bicikliznünk és „gránáttal" célba dobnunk. Miután végigjártuk az állomásokat a „célban" kemencés lepénnyel vártak minket. Amikor jóllaktunk már csak izgulni tudtunk, hogy vajon lesz-e helyünk a dobogón.  A hatodikos csapat végül is a hatodik helyen végzett. Nagyon örültek neki, hisz ők még csak először vettek részt a versenyen. A nyolcadikos csapat reménykedett a dobogós helyezésben. Mikor elhangzott a második helyezett csapat neve is, mi már boldogok voltunk: győztünk!! Örömünket tetézte, hogy tudtuk, ez azt jelenti; mi fogjuk képviselni körzetünket a megyei versenyen. Jól telt a napunk és az iskola mindkét csapata elégedetten tért haza.    Az izgalmak elmúltával készülhettünk a megyei fordulóra, amit Tatán rendeztek meg április 29-én. Nagy reményekkel vágtunk neki, bíztunk abban, hogy benne leszünk az első háromban. Az állomásokon itt is kiváncsiak voltak okosságunkra, kreativitásunkra és persze ügyességünkre. Tudásunkat tesztek kitöltésével, kreativitásunkat activityben, ügyességünket pedig akadálypályán bizonyíthattuk. Mikor már minden feladattal végeztünk, ebéddel vártak minket a szervezők. Az eredményhirdetésig nagyon izgultunk, mert úgy éreztük jól teljesítettünk és a reményeink megvalósulhatnak. Igen, sikerült: 2. helyen végeztünk a megye 11 legjobb csapata közül.
 Nagyon köszönjük a felkészítést Marosné Wendl Éva tanárnéninek.                                                   
    Bánkúti Bernadett

forrás: aranyisi.hu


[ 2009.05.13. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek