nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Aranyszarvas oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Aranyszarvas Hagyományőrző Íjász Egyesület

Lábatlan sportegyesület íjász egyesülete,2003. szeptemberében alakult. Jelenleg 24 fővel működik egyesületünk, 3 fős vezetőségi tag irányításával, melynek tagjai: Ördög István, Molnár Miklós, Molnár györgy

Edzéseinket minden vasárnap délelőtt 10 órától 12 óráig tartjuk a sportpálya volt kispuska lőterén, téli időszakban a Rákóczi művelődési házban.

Működésünk óta igen szép eredményeket érnek el tagjaink számos íjász versenyeken, bemutatókat tartunk, iskolai és egyéb rendezvényeken veszünk részt. Céljainkat, történelmi ruháinkat sajátmagunk készítjük, szponzori támogatás segítségével, mely nélkül talán nem lennénk ilyen sikeresek .

Egyesületünk minden íjászatot kedvelő, és ha úgy gondolja, közénk szeretne tartozni, szabályaink és feltételeink betartásával, szeretettel várjuk tagjaink közé. Évenként három versenyt rendezünk tavasszal és ősszel vadászversenyt, nyár végén kosztümös (korhű ruházat ) történelmi versenyt, utóbbi kapcsolódik Lábatlan városi ünnepi programjához, melynek a fődíja a Városi Vándor Kupa.

Az egyesület két tagja 2008-ban a MISZ által hírdetett BTE tanfolyamot végzett, név szerint Ördög Attila és Molnár György !

Az Aranyszarvas Hagyományőrző Íjász Egyesület honlapja itt érhető el:

www.aranyszarv.extra.hu/


[ 2008.03.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
Aranyszarvas Hagyományőrző Íjász Egyesület