nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Átadják a nyergesújfalui Jókai utcát oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Átadják a nyergesújfalui Jókai utcát
Jövő hét pénteken (április 24) adják át a felújított Jókai utcát Nyergesújfalun. Az ünnepség délután 4 órakor kezdődik

Jövő hét pénteken (április 24) adják át a felújított Jókai utcát Nyergesújfalun. Az ünnepség délután 4 órakor kezdődik a Jókai-utca-Tompa Mihály utca kereszteződésében.

A beruházás keretében a szakemberek felújították az utca pályaszerkezetét és zárt csapadékvíz elvezetését, aszfaltoztak, kijavították a szegélyhibákat, valamint utcabútorokat és szemétgyűjtőket is kihelyeztek. A projekt több mint 100 millió forintból valósult meg. A város önkormányzata korábban a Közép-Dunántúli Operatív Program pályázatán nyert támogatást a kivitelezésre.

forrás: kekduna.hu


[ 2009.04.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek